Ocupabilitat
CREATIVITAT EN EQUIP

MOTIVEM la creativitat en equip

Entre les competències més valorades per les organitzacions al contractar professionals amb titulacions universitàries, es mencionen la creativitat i el treball en equip. Tot sense detriment de la capacitat d’adaptació a un entorn canviant, el lideratge i la comunicació.

Este taller ajudarà al professorat a potenciar la creativitat en equip entre el seu alumnat.

Programa

  • Habilitats i actituds que encenen la creativitat.
  • Facilitador creatiu: com promoure la creativitat en altres?
  • Estratègies per a encendre l’espurna de la creativitat.
  • Els reptes de la creativitat en equip.

Perfil assistents: Professorat de la Universitat de València.

Horari i lloc:

  • Dimarts 25 de setembre de 12.00 a 14.00 hores en el Campus de Burjassot-Paterna: Museu d’Història Natural (Sala de Formació, 1a planta). 
  • Dimecres 26 de setembre de 11.00 a 13.00 hores en el Campus de Blasco Ibáñez: Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Aula del Laboratori de Rendiment). 
  • Dijous 27 de setembre de 10.00 a 12.00 hores en el Campus de Tarongers: Facultat de Ciències Socials (Sala de reunions 2, entresòl) .

Ponent: Lilian Dabdoub Alvarado

És directora de Desenvolupament Acadèmic en la Universitat Llatinoamericana a Mèxic, psicòloga educativa, màster en creativitat aplicada total i doctora per l’Institut d’Educació de la University College de Londres (UCL). Ha col·laborat en el disseny, implantació i seguiment de projectes educatius innovadors i impartit formació docent en temes vinculats amb el desenvolupament de la creativitat.

Consultora d’empreses en diferents àrees relacionades amb la creativitat, compta amb diverses publicacions en els següents temes: desenvolupament de la creativitat del docent, creativitat aplicada, tutoria, creativitat i solució de problemes i clima per a la creativitat i el canvi. Ha impartit cursos i conferències a Espanya, Portugal, Anglaterra i Estats Units.

Matrícula: és gratuïta per al professorat de la Universitat de València per ser una activitat MOTIVEM, que compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i l’Obra Social “la Caixa”.

MOTIVEM és un programa formatiu implementat en la Universitat de València, dirigit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Inscripció tancada