Ocupabilitat
SESSIONS INFORMATIVES

L’objectiu d’aquestes sessions és donar a conéixer MOTIVEM al professorat i al personal investigador en formació amb docència autoritzada, un programa que li permetrà motivar als estudiants perquè desenvolupen la seua creativitat, ajudant-los a presentar-se a la convocatòria 2019 de la competició “Idees MOTIVEM en equip”.

Per a això es realitzaran sessions informatives en els centres, dirigides al professorat i al personal investigador en formació amb docència autoritzada, els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre, i 4 i 5 de desembre en els horaris que s’indiquen en el formulari d’inscripció que hi ha a continuació, l’emplenament del qual t’agraïm. En totes elles comptarem amb la intervenció de docents que han coordinat equips.

Si no pots acudir a la del teu centre inscriu-te en una altra.

MOTIVEM és un programa formatiu implementat a la Universitat de València, dirigit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. El seu objectiu és secundar l’esforç del professorat universitari que estimula la creativitat de l’alumnat coordinant el desenvolupament d’idees en equip. La participació en les seues activitats és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Inscripció professorat i personal investigador en formació

  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.