Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

 Professorat y estudiantat, un tàndem creatiu innovador

S’àmplia al 28 d’abril el termini per a remetre,al professorat coordinador, l’Annex II emplenat. Aquesta data substitueix a la indicada a la convocatòria.
Aquesta acció formativa permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat. Iniciativa, creativitat, negociació i comunicació els ajudaran a generar, desenvolupar i presentar les seues idees en equip, coordinats pel professorat.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius. La participació és gratuïta gràcies al suport econòmic de la Generalitat Valenciana i l’Obra Social “la Caixa”.
 

Revisades les inscripcions i donats d’alta els participants a l’aula virtual MOTIVEM, els equips inscrits tenen com a termini límit el 28 d’abril (aquesta data substitueix a la indicada a la convocatòria) per a emplenar i remetre als seus coordinadors l’Annex II.

Com identificar els ODS (objectius de desenvolupament sostenible) en les idees presentades

Per a poder indicar en l’Annex II de la convocatòria quins ODS coincideixen de manera significativa amb la idea que es presenta, proposem informar-se respecte als objectius en aquest enllaç.