Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

Després de la seua participació en l’Escola MOTIVEM, el professorat de la Universitat de València estimula la creativitat de l’alumnat per al desenvolupament d’idees en equip millorant la seua ocupabilitat. El resultat s’arreplega en un catàleg, que resum les idees i informa sobre els que formen estos equips.

MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València, dirigida pel Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, a través de la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedor Innovador, i de l’Obra Social “la Caixa”.

Premis i accèsits a les idees

L’ajuda econòmica de l’Obra Social “la Caixa” permet incentivar la generació i desenvolupament d’idees en equip, reconeixent el valor que aporta el tàndem format per professors i estudiants.

En la convocatòria 2017 es farà lliurament de tres premis destinats a sengles idees seleccionades entre les 10 finalistes, sent els seus respectius imports 4.000, 3.000 i 2.000 euros. Aquells equips que havent aconseguit la fase final no hagen obtingut un dels tres primers premis, rebran un accésit amb una dotació econòmica d’1.000 euros en reconeixement a la seua condició de finalistes.

Fases de la convocatòria

• INSCRIPCIÓ D’EQUIPS: de l’1 al 23 de febrer de 2017.

• PRESENTACIÓ D’IDEES: de l’1 de març al 6 d’abril de 2017.

LLIURAMENT DE PREMIS I ACCÈSITS: el 10 de maig de 2017.

DIFUSIÓ: el catàleg d’idees presentades es publicarà a la web.