Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

Professorat y estudiantat, un tàndem creatiu innovador

Transcorregut el període de presentació d’idees ha començat el procés de valoració.
Aquesta acció formativa permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat. Iniciativa, creativitat, negociació i comunicació els ajudaran a generar, desenvolupar i presentar les seues idees en equip, coordinats pel professorat.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius. La participació és gratuïta gràcies al suport econòmic de la Generalitat Valenciana i l’Obra Social “la Caixa”.
 

Revisades les inscripcions i donats d’alta els participants a l’aula virtual MOTIVEM, els equips inscrits van poder remetre als seus coordinadors l’Annex II abans del 28 d’abril (aquesta data substitueix a la indicada en la convocatòria).

Com identificar els ODS (objectius de desenvolupament sostenible) en les idees presentades

Per a indicar en l’Annex II de la convocatòria quins ODS coincidien de manera significativa amb la idea presentada, ha pogut consultar-se la informació disponible en aquest enllaç.