Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

Professorat y estudiantat, un tàndem creatiu innovador

905 estudiants i docents han participat en l’edició 2020 d’Idees MOTIVEM en equip
Aquesta acció formativa permet a l’alumnat de la Universitat de València posar en pràctica una sèrie de competències amb l’objectiu de millorar la seua ocupabilitat. Iniciativa, creativitat, negociació i comunicació els ajudaran a generar, desenvolupar i presentar les seues idees en equip, coordinats pel professorat.

MOTIVEM és un programa que desenvolupa la Universitat de València en col·laboració amb la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT i la direcció del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius.
 
La participació del professorat i de l’alumnat és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de la Fundació “la Caixa”.
 
Tal com s’indica en la convocatòria, les idees van identificar en la inscripció la seva relació amb els objectius de desenvolupament sostenible, utilitzant per a això la informació oferta per les Nacions Unides sobre els ODS.

Un total de 759 estudiants han canalitzat les seves idees a través de 190 equips, coordinats per 109 docents en els quals han col·laborat 37 docents més.

Per a poder optar als 5 premis, les 190 idees es van adscriure a alguna de les branques de coneixement (Arts i Humanitats; Ciències; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; Humanitats; Enginyeria).

Com a resultat de les valoracions realitzades, els premis van ser atorgats en data 24 de juliol i en els equips que els van rebre van participar 31 persones, entre estudiants i docents. El detall de la informació pot consultar-se en aquesta notícia.