Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

L’alumnat de la Universitat de València ha pogut participar al costat del professorat en la convocatòria 2018 de la competició Idees MOTIVEM en equip, el termini del qual d’inscripció va finalitzar el 22 de febrer.

Aquests eren els passos a seguir per a poder competir:

1.- Consultar la convocatòria i els seus annexos.

2.- Contactar amb algun docent del llistat perquè inscriguera l’equip i ho coordinara. El termini d’inscripció va finalitzar el 22 de febrer.

3.- Presentar la idea seguint el format indicat en la convocatòria, podent accedir a 2 crèdits de participació. El termini de presentació va finalitzar el 28 de març.

La documentació va poder presentar-se en qualsevol de les llengües oficials en la Universitat de València.

Si volies participar i no tenies equip o necessitaves completar-ho podies utilitzar el Tauler MOTIVEM.

 

Professorat i estudiants, un tàndem creatiu innovador

  • Al generar, desenvolupar i presentar les seues idees en equip l’alumnat posa en pràctica competències transversals, com ara comunicació, creativitat, iniciativa i negociació, millorant la seua futura ocupabilitat. La participació de professorat i estudiants s’acredita al finalitzar l’itinerari formatiu.
  • L’aportació econòmica de l’Obra Social ‘la Caixa’ permet estimular la competició entre els equips distribuint 16.000 euros entre els que resulten finalistes. 
  • Una publicació resumix les idees i informa del professorat i estudiants que componen els equips, reconeixent el seu esforç i dedicació. 
  • La presentació d’idees en la convocatòria 2018 d’aquesta competició estava reconeguda amb 2 crèdits de participació (Acord de Consell de Govern de la Universitat de València de data 7 de juliol de 2017) . 

MOTIVEM és una iniciativa de formació de la Universitat de València, que dirigix el seu Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació del professorat i l’alumnat és gratuïta al comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l’Emprenedor Innovador, i de l’Obra Social “la Caixa”.