Ocupabilitat
IDEES EN EQUIP

L’alumnat de la Universitat de València pot participar en la competició Idees MOTIVEM en equip. El termini d’inscripció en la seua edició 2019 va finalitzar el 21 de febrer.

Estos són els passos que s’ha de seguir per a poder competir:

  1. Consultar la convocatòria i els seus annexos. 
  2. Contactar amb professorat del llistat perquè inscriga a l’equip fins al 21 de febrer i ho coordine. 
  3. Presentar la idea segons el format de la convocatòria a través del professorat que coordine l’equip, podent fer-ho des del 26 de febrer fins al 2 d’abril. El text podrà presentar-se en qualsevol de les dos llengües oficials en la Universitat de València. 
  4. La participació en esta convocatòria permet accedir a 2 crèdits de participación

Professorat i estudiantat, un tàndem creatiu innovador

  • Al generar, desenrotllar i presentar les seues idees en equip l’alumnat posa en pràctica competències transversals, com ara comunicació, creativitat, iniciativa i negociació, millorant la seua futura ocupabilitat.
  • La participació d’estudiants i professorat s’acredita al finalitzar l’itinerari formatiu. L’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”; permet estimular la competició entre els equips destinant-se 16.000 euros a què resulten finalistes. 
  • Una publicació resumix les idees i informa dels components dels equips, reconeixent el seu esforç i dedicació. 
  • La presentació d’idees en la convocatòria 2019 d’esta competició està reconeguda amb 2 crèdits de participació (ACGUV 154/2018)
Si vols participar i no tens equip o necessites completar-ho pots utilitzar el tauler MOTIVEM. Si tens alguna consulta acudix a preguntes freqüents.
 
MOTIVEM és un programa formatiu implementat en la Universitat de València, dirigit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.