Ocupabilitat
PREGUNTES FREQüENTS

Idees MOTIVEM en equip

Les condicions que s’indiquen a continuació regixen per a tots els components de l’equip, no fent-se excepcions en cap cas.

Quin tipus d’idees poden participar?

 • Este itinerari formatiu pretén desenrotllar competències i habilitats que estimulen la creativitat de l’alumnat i milloren la seua ocupabilitat. Per tant qualsevol idea és bona sempre que vaja en esta direcció. Els premis i accèssits són un estímul a la teua participació, però mai deuria ser l’únic objectiu.

Si he estudiat en la Universitat de València puc participar?

 • Només si t’has matriculat en l’actual curs acadèmic 2018-2019 en la Universitat de València.

La participació d’estudiants de grau en aquesta activitat formativa els permet obtenir 2 crèdits?

 • En efecte, els qui s’hagen matriculat en un grau en el curs acadèmic 2018/2019 podran obtenir 2 crèdits participant en l’edició 2019 de “Idees MOTIVEM en equip” i acreditar-ho en la Secretaria del seu centre en finalitzar aquest itinerari formatiu.

Vol dir que no poden fer-ho els qui estudien un màster o doctorat?

 • Els qui s’hagen matriculat en el curs acadèmic 2018/2019 en un màster o en doctorat podran participar igualment en l’edició 2019 de “Idees MOTIVEM en equip”.

Sóc estudiant universitari, però no de la Universitat de València puc participar?

 • No és possible, doncs es tracta d’un programa formatiu promogut per la Universitat de València per als seus estudiants.

Si estic cursant un màster interuniversitari puc participar?

 • Tal com indica la convocatòria, la inscripció està limitada a estudiants i docents de la Universitat de València. Per açò només podràs participar si t’has matriculat en la Universitat de València.

Com a estudiant en quants equips puc participar?

 • Els estudiants només poden participar en un equip. Un estudiant pot presentar-se tots els anys mentre seguisca matriculat en la Universitat de València.

Com s’inscriu un equip?

 • El professorat coordinador té accés al formulari d’inscripció. Cada equip serà inscrit pel seu docent coordinador, que haurà de facilitar-nos les dades personals (cognoms, nom, adreça de correu electrònic i telèfon mòbil) de cadascun dels seus components, per a açò necessitarà obtenir la teua autorització escrita.

Sóc estudiant de la Universitat de València, però aquest curs estic fora amb una beca Erasmus. Puc participar?

 • Com a estudiant de la Universitat de València pots participar, però has de valorar la teua dificultat per a formar un equip, reunir-te amb el docent que ho coordine, assistir a activitats formatives presencials i, en el cas d’estar entre els deu equips finalistes, exposar la idea davant la comissió d’avaluació.

Pot coordinar el nostre equip un docent que no ens faça classe enguany?

 • Sí, pots posar-te en contacte amb qualsevol docent relacionat en el llistat de docents per a coordinar equips.

Una vegada inscrit l’equip i la seua idea es poden fer canvis?

 • Sí, els equips inscrits poden canviar la seua idea i fins i tot modificar algun component de l’equip fins al 2 d’abril de 2019, data límit per a presentar les idees definitives.

Per a altres consultes pots escriure’ns a  motivem@uv.es indicant el teu nom, cognoms i un mòbil de contacte.