Ocupabilitat
ESCOLA PER AL PROFESSORAT

El professorat de la Universitat de València té l’oportunitat de complementar la seua activitat docent participant en el procés d’adquisició de competències de l’alumnat, contribuint a afavorir la seua ocupabilitat futura en posar en pràctica la seua formació acadèmica. L’Escola MOTIVEM facilita al professorat aquesta labor a través de la competició Idees MOTIVEM en equip.

També pot participar en aquesta acció formativa el personal investigador en formació amb docència autoritzada al curs acadèmic 2018/2019.

Informarem sobre MOTIVEM al professorat en els centres del 27 de novembre al 5 de desembre, segons el calendari disponible en aquest enllaç.

PROGRAMA

  • El procés creatiu a través del pensament de disseny
  • La generació, desenvolupament i comunicació d’idees en equip
  • L’experiència pràctica del professorat a través de Idees MOTIVEM en equip
  • La protecció de dades i la propietat intel·lectual
  • Elaboració en equip de propostes d’actuació en l’aula

Aquesta acció formativa es desenvolupa en 25 hores i té dues fases, la primera presencial en la Fundació Universitat Empresa ADEIT el 23, 24 i 25 de gener (dimecres de 9.30 a 18.00 h ; dijous i divendres de 9.30 a 15.00 h) i la segona, de caràcter pràctic, coordinant almenys un equip d’estudiants en la convocatòria d’Idees MOTIVEM 2019. Com en anys anteriors el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) acreditarà la participació.

MOTIVEM és un programa formatiu implementat en la Universitat de València, dirigit pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. La participació és gratuïta en comptar amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

 

Formulari inscripció Escola MOTIVEM 2019

  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal

Veure la galeria d’imatges de l’acte de clausura de l’edició 2018.