Ocupabilitat
PROJECTE PROFESSIONAL

Curs de la idea MOTIVEM al projecte professional

  • És una acció formativa que es realitza per a què l’alumnat que ha participat en “Idees MOTIVEM en equip” experimente la transformació d’una idea en un projecte professional facilitant amb açò la seua posterior posada en pràctica.

Perfil participants

  • Estudiants de grau, màster o doctorat i titulats de la Universitat de València que hagen participat en “Idees MOTIVEM en equip” en qualsevol de les seues edicions.

Matrícula

  • La realització en aquest curs és gratuïta en obtenir MOTIVEM el suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”.

Durada, calendari i horari

  • 40 hores, del 19 al 29 de juny de 2018, en horari de matí de 9.30 a 14.00 hores.
Matèries
  • Aplicació del model Canvas i mapa d’empatia, aspectes jurídics, comunicació, creativitat, finançament, fiscalitat, innovació, màrqueting i projecte empresarial.

Metodologia

  • La participació de l’alumnat en aquesta acció formativa tindrà una duració de 40 hores, que es distribuiran en 36 hores en sessions presencials, que es complementen amb 4 hores de treball en equip.

MOTIVEM és una iniciativa de formació implementada en la Universitat de València, que dirigix el seu Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. 

Inscripció de la idea MOTIVEM al projecte

  • En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que en facilitar-nos les seues dades personals mitjançant el present formulari Un. dóna el seu consentiment al fet que siguen incorporats en un fitxer titularitat de la Fundació Universitat-Empresa de València - ADEIT, i al fet que siguen utilitzats per aquesta per a enviar-li informació sobre els cursos, activitats i esdeveniments que duu a terme. Les seues dades no seran comunicats a cap tercer. Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant ADEIT en la següent adreça: Plaça Verge de la Pau, 3, 46001 València, o bé per email a datos@adeituv.es, aportant còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.