Ocupabilitat
AVALEM JOVES

Avalem joves. Pla Integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020

Estudies una titulació de la Universitat de València i estàs cercant treball o vols emprendre? Llavors t’interessa conèixer Avalem joves, una oportunitat per al teu futur professional.

Per a millorar la empleabilidad de les persones joves, menors de 30 anys, aturades i registrades en les oficines del SERVEF, el Consell de la Generalitat Valenciana engegà a 2016 Avalem joves, Pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020, facilitant amb açò la generació d’oportunitats laborals i professionals per a aquest col·lectiu.

En el marc d’aquest pla, la Generalitat Valenciana desenvolupa en les cinc universitats públiques valencianes el Programa Campus de l’Emprenedor Innovador, sent MOTIVEM una de les seues actuacions en la Universitat de València, que ha servit de referència per a implementar-la en el conjunt de les universitats públiques amb la denominació comuna Aula Emprèn.

Per a col·laborar en la difusió d’aquesta iniciativa, ADEIT es va organitzar una sessió informativa en la seua seu el 17 d’abril de 2016, que va presidir la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València i en la qual van intervindre el director general de Planificació i Serveis del SERVEF i el director general d’Economia, Emprendiment i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana

Per a informació addicional consultar Pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020.