Ocupabilitat
AVALEM JOVES

Avalem joves. Pla Integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020

Estudies una titulació de la Universitat de València i estàs cercant treball o vols emprendre? Llavors t’interessa conèixer Avalem joves, una oportunitat per al teu futur professional.

Per a millorar la empleabilidad de les persones joves, menors de 30 anys, aturades i registrades en les oficines del SERVEF, el Consell de la Generalitat Valenciana engegà a 2016 Avalem joves, Pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020, facilitant amb açò la generació d’oportunitats laborals i professionals per a aquest col·lectiu.

En el marc d’aquest pla es desenvolupa el Programa Campus de l’Emprenedor Innovador una de les activitats de la qual és Aula Emprèn que sorgeix de l’experiència obtinguda per la Universitat de València en MOTIVEM, que la Generalitat Valenciana ha estès a les altres universitats públiques de la Comunitat.

Per a col·laborar en la difusió d’aquesta iniciativa, ADEIT es va organitzar en la seua seu una sessió informativa el 17 d’abril de 2016 que va presidir la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València i en la qual van intervindre el director General de Planificació i Serveis del SERVEF i el director General d’Economia, Emprendiment i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

Per a informació addicional consultar http://www.servef.gva.es/avalem-joves