Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 25 de novembre a ADEIT 

9.30 hores. Presentació Caser Seguros 

Caser, grup asegurador i especialista en servei que compta amb més de 4.300 persones en el grup que opera també en altres mercats: Caser Residencial (especialista en atenció a persones majors en 19 residències), negoci hospitalari amb 5 centres d’atenció i cures mèdiques, clíniques dentals pròpies, i Caser Assistència que ofereix serveis de manteniment i assistència.

Actualment en procés de selecció de persones emprenedores que vulguen formar-se i professionalitzar-se en el sector, entrant en un Pla de Carrera guiats per un Director d’Agències, amb la finalitat que puguen gestionar la cartera de clients que han creat amb l’obertura d’una oficina comercial.

 • Requisits d’accés: estudiants i titulats de la Universitat de València especialment de Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, Dret, Economia, Educació Social, Finances i Comptabilitat, Intel·ligència i Analítica de Negocis, Relacions Laborals i Recursos Humans i Psicologia.

12.30 hores. Presentació Broseta Abogados

Firma de referència en el sector legal amb oficines a Madrid, València i Zuric (Suïssa), integrada per un equip de més de 90 advocats especialitzats que ofereix assessorament jurídic en les principals Àrees del Dret.

 • Requisits d’accés: estudiants i titulats de la Universitat de València interessats a desenvolupar el seu perfil professional en assessorament jurídic.
Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València.
 

Confirmació d'assistència LcE

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
 • INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable: Fundació Universitat-Empresa – ADEIT

  Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés.
  lopd@uv.es

  Finalitat: 1. Gestió de l'informació per la inscripció i desenvolupament de les sessions Dilluns amb Ocupació.

  2. Enviar informació sobre els programes i activitats de ADEIT.

  Legitimació: La base de legitimació per a: la gestió de la informació relativa a la inscripció i desenvolupament de les sessions Dilluns amb Ocupació és la seua sol·licitud. L'enviament de més informació requerirà el consentiment de l'usuari.

  Destinataris: Estudiants i titulats de la Universitat de València

  Termini: Les dades de l'usuari seran conservats fins que sol·licite la seua baixa, s'opose o revoque el seu consentiment

  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica en la informació adicional

  Amplie informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad

 • He llegit i accepte la informació proporcionada sobre protecció de dades