Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 30 de setembre a ADEIT 

9.30 hores. Presentació Brandmanic

Brandmanic, startup de base tecnològica dedicada al màrqueting d’influencers i al desenvolupament de ferramentes tecnològiques de seguiment i mesurament en temps real per a connectar a les marques amb les seues audiències.

 • Requisits: preferentment estudiants i titulats de la Universitat de València de Grau en Ciències de Dades, Grau en Comunicació Audiovisual, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Periodisme, Màster Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils i Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats.

11.00 hores. Presentació Caixa Popular

Caixa Popular, entitat financera valenciana presentarà la seua oferta de formació per a titulats i l’oferta de pràctiques curriculars per a estudiants a les seues oficines i als servicis centrals.  

 • Requisits: preferentment estudiants i titulats de la Universitat de València de les següents titulacions: Grau en ADE, Grau en Dret, Grau en Economia o Grau en Finances i Comptabilitat. Màster en Ciències Actuarials i Financeres, Màster en Economia Social, Màster en Ciència de Dades i Màster en Finançes Corporatives.

12.30 hores. Presentació Kanteron Systems

Kanteron Systems, empresa de tecnologia sanitària que ajuda institucions sanitàries a gestionar d’una manera efectiva les dades d’imatge mèdica i genòmica clínica per a aplicar la medicina de precisió en el punt d’atenció al pacient.

 • Requisits: Grau en Biologia, Grau en Biotecnologia, Grau en Ciència de Dades, Grau en Enginyeria Electrònica de Telecomunicació, Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Matemàtiques, Màster en Ciència de Dades i Màster en Enginyeria de Telecomunicació

Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València.

16.00 horas. Eixida professional: Assessoria laboral, Contractació i Acomiadaments

 
Assessoria laboral, Contractació i Acomiadaments L’exercici professional d’assessoria laboral i actuacions en l’àmbit de la jurisdicció social requerix d’una formació específica. El Diploma d’especialització pràctica sobre contractació i acomiadaments permet conéixer el procediment d’inscripció, afiliació i baixa de treballadors en la Seguretat Social i les seues particularitats, a través de casos pràctics reals en organismes oficials i assistència a juís, així com la possibilitat de realitzar pràctiques voluntàries en despatxos professionals.

16.30 hores. Eixida professional: Planificació i Direcció Estratègica de Projectes Empresarials en Ciències Biomèdiques

Emprendre en Ciències Biomèdiques requereix coneixements i habilitats en projectes empresarials, el Diploma d’Especialització en Emprenedoria Empresarial en l’Àrea de les Ciències Biomèdiques: Planificació i Direcció Estratègica de Projectes Empresarials permet mitigar els riscos inherents a l’emprenedoria, combinant formació teòrica i tècnica, amb la possibilitat de posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant casos pràctics reals, assistits per un claustre de professors amb una àmplia experiència en la planificació i direcció estratègica.

Confirmació d'assistència LcE

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
 • INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable: Fundació Universitat-Empresa – ADEIT

  Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés.
  lopd@uv.es

  Finalitat: 1. Gestió de l'informació per la inscripció i desenvolupament de les sessions Dilluns amb Ocupació.

  2. Enviar informació sobre els programes i activitats de ADEIT.

  Legitimació: La base de legitimació per a: la gestió de la informació relativa a la inscripció i desenvolupament de les sessions Dilluns amb Ocupació és la seua sol·licitud. L'enviament de més informació requerirà el consentiment de l'usuari.

  Destinataris: Estudiants i titulats de la Universitat de València

  Termini: Les dades de l'usuari seran conservats fins que sol·licite la seua baixa, s'opose o revoque el seu consentiment

  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica en la informació adicional

  Amplie informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad

 • He llegit i accepte la informació proporcionada sobre protecció de dades