Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 24 de setembre a ADEIT 

9.30 hores: Eixida profesional Direcció de persones i desenrotllament organitzatiu

Gestionar les persones en les organitzacions és una de les tasques més complexes i un repte per a les empreses. Grans projectes no arriben a bon port per falta d’implementació, és a dir, per no tindre equips ni persones adequades, i quan es tenen, per no traure la potencialitat i el talent dels mateixos. La nova direcció de Recursos Humans i Persones, treballa des de la gestió del talent, intentant fer que cada professional cresca i aportació a l’organització alhora que millora professionalment. Davall este nou enfocament de la Direcció dels recursos humans, el Director del Màster en Gestió del Talent ens parlarà de les noves tendències tant per a grans empreses com per a pimes i autònoms. Li acompanyaren diversos alumnes d’altres promocions i parlaran sobre eixides professionals i les aportacions del màster a la seua ocupabilitat i professionalitat.

 12.30 hores: Presentació de l’empresa Socomo

Socomo, empresa espanyola exportadora de fruites i verdures, filial de compres de productes hortofructícoles de Carrefour presentarà les oportunitats professionals que oferix a titulats universitaris. Actualment en procés de selecció per a les posicions de comandament seu i comandament botiga. Sessió dirigida a estudiants i titulats de la Universitat de València amb coneixement d’anglés y/o francés.

  • Sessió dirigida a estudiants i titulats de la Universitat de València amb coneixement d’anglés i/o francés.

Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València, ni serà possible remetre el currículum a ADEIT per al seu lliurament a l’entitat que realitze la presentació.

Confirmació d'assistència

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.