Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 27 de maig a ADEIT 

9.30 hores. Conferencia ocupabilitat: Coneix-te i millora

Coneix-te i millora està basat en una ferramenta d’avaluació basada en l’observació del comportament de les persones que identifica de manera ràpida fortaleses i limitacions personals, ajudant als participants a conéixer el seu perfil per a millorar la seua capacitat de comunicació, generar relacions empàtiques i efectives en l’àmbit professional i personal, minimitzant l’impacte dels conflictes interpersonals. Els participants necessitaran paper i bolígraf.

Ponent: Jose Contreras, Consultor Senior d’Operacions d’Improven i Coach executiu

  • Requisits: persones titulades universitàries de la Universitat de València.

11.00 hores. Presentació: Froneri 

Froneri es dedica a la fabricació de gelats i sorgix de la unió de Nestlé i R&R. La seua seu social i fàbrica a Espanya estan en Araia (Álava) i compten amb una oficina seu a València en la que es troben part dels equips de Finances i Control, Vendes, Màrqueting, Logística, Recursos Humans i Organització i Sistemes.

  • Requisits: estudiants d’últim curs i titulats de la Universitat de València.

12.30 hores. Presentació: Garrigues

Garrigues, despatx d’assessoria legal i fiscal, oferix l’oportunitat de carrera professional a jóvens universitaris acabats de graduar que estiguen realitzant el Màster Universitari en Advocacia i estudiants d’últims cursos, participant en assumptes de primer orde i formant part d’equips de treball dinàmics i altament qualificats.
  • Requisits: estudiants del Màster Universitari en Advocacia, Màster Financer i Tributari Assessoria Fiscal d’últims cursos o acabats de graduar en Dret, Dret + ADE, Dret i Ciències polítiques, Dret i Criminologia, ADE o Economia.
Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València.
 

Confirmació d'assistència

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.