Ocupabilitat
PRòXIM DILLUNS

Dilluns 27 de febrer en ADEIT a les 10.00 hores

Presentació: Instruments Científics

ICSA, consultoria Enginyeria per a laboratori químic: processos, instrumentació i programari. Amb experiència en el món del laboratori, el coneixement, assessorament, l’auditoria i implantació de Normes i Sistemes de Qualitat ISO 17025, 15189, 9001, 14001. Venda i subministraments de material clínic especialitzats en Anatomia Patològica i equips analítics. Servei tècnic d’instrumentació, instal·lació o reparació.

Actualment en procés de selecció de 3 perfils:

  • 1 consultoria Normes ISO 17025 i 15189
  • 1 administració
  • 1 informàtica

Dirigit a persones titulades per la Universitat de València en Administració i Direcció d’Empreses, Biologia, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Economia, Farmàcia, Finances i Comptabilitat, Enginyeria Informàtica, Enginyeria Multimèdia, Enginyeria Telemàtica, Enginyeria Química, Química (no seran tingudes en compte altres inscripcions).

Confirmació d'assistència Dilluns amb ocupació

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Qui subscriu esta autorització consent expressament que les seues dades personals s'incorporen en fitxers automatitzats, titularitat de la Fundació Universidad-Empresa de València i siguen tractats per esta, davall la seua responsabilitat, amb la finalitat de rebre informació dels programes i activitats que du a terme. En tot cas, el firmant té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició, podent així mateix revocar el seu consentiment, per escrit, en qualsevol moment.
    (Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal).