Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 25 de febrer a ADEIT 

9.30 hores. Presentació Grefusa

Empresa del sector de les fruites seques i snacks de cereals, compta amb més de 600 professionals en les seues factories d’Alzira (València) , Aldeamayor (Valladolid) i Portugal. En les seues tres plantes dissenyen, fabriquen i centralitzen la distribució de les quasi 17.000 tones anuals de fruites seques, snacks i enfornats de pa.

  • Dirigit a estudiants i titulados/as en els dos últims anys de la Universitat de València, especialment dels graus següents: ADE, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Economia, Enginyeries, Finances i Comptabilitat i Psicología.
 

11.00 hores. Presentació AIMPLAS

Centre d’Innovació i Tecnologia la principal activitat dels quals és el desenrotllament i transferència de coneixement en l’àmbit dels materials polimèrics i les seues tecnologies de transformació, informarà sobre el seu programa de Talent i el perfil professional que seleccionen.

  • Dirigit a estudiants i titulados/as en els dos últims anys de la Universitat de València.

12.30 hores. Presentació Work & Travel Group

Empresa de programes educatius i culturals als Estats Units informarà sobre el seu programa cultural i educatiu Summer Work and Travel, que significa viure i treballar en els EE.UU per un període de 4 mesos amb la possibilitat de viatjar pel país.
  • Dirigit a estudiants i titulados/as de la Universitat de València
Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València.

Confirmació d'assistència

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.