Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 25 de juny a ADEIT 

9.30 hores: Presentació de GrowPro Experience

GrowPro Experience, empresa que oferix assessorament i gestió de tràmits de forma gratuïta a persones que desitgen viure l’experiència d’estudiar i treballar a Austràlia informarà de les possibilitats laborals i professionals en este país.

  • Sessió dirigida a estudiants i titulats de la Universitat de València.

11.00 hores: Presentació de Crealsa Investments Spain

Crealsa Investments Spain, financera amb seu social a València i experiència tecnològica que oferix servicis a empreses i autònoms informarà de les possibilitats d’ocupació que oferix a titulats universitaris. Actualment en procés de selecció per a 3 llocs: assistant back office, officer contact center i officer IT software
  • Sessió dirigida a estudiants i titulats de la Universitat de València amb nivell d’anglés B1 dels graus següents: ADE, Dret, Economia, Finances i Comptabilitat, Enginyeria Informàtica i Negocis Internacionals.

12.30 horas: Sessió Potència la teua marca personal, millora la teua ocupabilitat

INCOEM HR Consulting, consultora de recursos humans amb àmplia experiència en processos de selecció explicarà en què consistix i què s’entén per marca personal, com generar-la i la importància que té en la selecció de personal.
  • Sessió dirigida a acabats de titular i estudiants de la Universitat de València.
 
Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València, ni serà possible remetre el currículum a ADEIT per al seu lliurament a l’entitat que realitze la presentació.

Confirmació d'assistència

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.