Ocupabilitat
PRòXIMA SESSIó

Dilluns 29 d’octubre a ADEIT 

9.30 hores. Oportunitat laboral com a agent financer. Situació del sector a Espanya

Els agents financers són persones físiques o jurídiques que es dediquen a comercialitzar productes financers per compte d’una entitat de crèdit sense ser part de la mateixa. Esta figura té cada vegada més importància a Espanya i seguirà consolidant-se en els pròxims anys.

En esta sessió s’exposarà breument com està el sector financer/bancari actualment i que oportunitats professionals oferix a jóvens universitaris, incidint en quines característiques i quin tipus de perfils universitaris poden accedir a esta eixida profesional.

  • Intervé: Enrique Benedi Tarin, Family Banker, Agent representant de Banc Mediolanum a València.
  • Requisits d’accés: estudiants i titulats de la Universitat de València amb interés a desenrotllar el seu perfil professional en el sector financer.
  • Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València.

10.30 hores. Eixida professional: Assessorament fiscal i laboral per a pimes.

El compliment de les obligacions fiscals i de seguretat social poden suposar un seriós obstacle per a la realització d’una activitat de caràcter autònom, d’ací que haja augmentat el nombre de professionals que es dediquen a l’assessoria dels autònoms. A més, són molts els empresaris i professionals que decidixen gestionar personalment la seua pròpia activitat econòmica permetent amb això l’abaratiment dels seus costos indirectes.

El certificat universitari en la Gestió Fiscal i Laboral de l’Autònom facilita els coneixements necessaris en els àmbits mencionats, a més de coneixement bàsic en temes de tributació empresarial als professionals interessats en una especialització posterior en la matèria. Este certificat oferix la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

11.30 hores. Eixida professional: Expert en coaching i lideratge.

Totes les persones tenim un talent i el repte amb què ens enfrontem és, primer identificar-ho i després potenciar-ho. Un esforç que ens permet liderar-nos a nosaltres mateixos i també influir positivament en l’entorn que ens rodeja. En esta sessió , el Director del Màster en Coaching i Lideratge (8a edició), D. David Peris i alguns graduats del Màster ens parlaran des de les seues diferents àrees del coneixement. Durant la seua intervenció, els ponents explicaran l’impuls i direcció que estan prenent les ferramentes del coaching i lideratge en el moment actual i que es projecten amb força cap al futur.

12.30 hores. Presentació: SRG Global.

SRG Global, una companyia de Guardian, un dels productors líders mundials d’acabats en plàstics d’alt valor afegit per a la indústria automotriu, amb presència en els majors mercats incloent Nord Amèrica, Europa central i oest, així com Àsia. SRG Global té la seua seu central en la contornada de Detroit, Michigan. A través dels seus 3 centres de desenrotllament avançat en Taylor, MON, (Estats Units) ; Llíria, València (Espanya) ; i en Suzhou (Xina) ; SRG Global treballa per a millorar i accelerar el desenrotllament i l’entrega de la pròxima generació de materials, tecnologies d’acabat i subsistemes.

En la seua planta de Llíria compten amb quasi 1000 empleats, persones amb virtut i talent adequats, als que els oferixen oportunitats de carrera individualitzada i creixement a nivell internacional.

  • Dirigit a titulats i estudiants d’últim curs de la Universitat de València del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Enginyeria Química.
  • Nota: No seran tingudes en compte les inscripcions que no corresponguen a la Universitat de València, ni serà possible remetre el currículum a ADEIT per al seu lliurament a l’entitat que realitze la presentació.

Confirmació d'assistència

Per a poder assistir emplenar aquest formulari
  • Les dades de caràcter personal que consten en la seua comunicació seran tractats pel Departament d'Ocupació i Emprendiment i incorporats a l'activitat de tractament "Ocupabilitat". Podran ser tractats per la Fundació perquè puga rebre informació dels programes i activitats que porta a terme; seran conservats durant el temps necessari per a complir amb el fi per al que s'han demanat. Pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió o dret a l'oblit i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan procedisquen, a l'adreça de correu electrònic lopd@uv.es o dirigint un escrit al Departament d'Ocupació i Emprendiment, ubicat en la Plaça Mare de Déu de la Paz número 3, 46001 València. Per a més informació veure http://www.adeituv.es/ca/politica-de-privacidad/. He llegit i conec l'avís legal.