Ocupabilitat
PRESENTATION

L’objectiu de Dilluns amb Ocupació és facilitar l’accés a l’ocupació als recentment titulats per la Universitat de València i orientar-los en el seu futur professional. En el marc d’aquest programa, els dilluns es realitzen sessions informatives en la seu de ADEIT, comptant amb la col·laboració d’empreses, altres entitats i professionals experts en l’àmbit dels recursos humans, donant a conèixer ofertes d’ocupació vigents, característiques de processos de selecció i de plans de carrera, així com possibles eixides professionals.

 Tipus de sessions

  • Presentacions d’empreses. A través d’aquestes sessions els titulats universitaris tenen l’oportunitat de conèixer empreses que seleccionen professionals amb formació universitària, així com conèixer diferents processos de selecció i fins i tot participar en ells.
  • Conferències d’empleabilitat. Tenen com objectiu preparar als universitaris en el seu procés d’accés a l’ocupació.
  • Eixides professionals. Pretenen facilitar el coneixement de noves possibilitats laborals a través de l’especialització que brinda la formació de postgrau.

Entitats col·laboradores

  • Adecco, Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valenciana (APAFCV), Avanza Urbana, Banco Mediolanum, Bayer, BBVA,Brico Depot, Carrefour, Centre d’Idiomes de la Universitat de València, Consum, Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Decathlon, Deloitte, Froneri, Garrigues, Ges Seguros y Reaseguros, Gómez-Acebo & Pombo Abogados, Grant Thornton, Grefusa, Inma López RRHH, Instituto de Investigación Sanitaria La Fe, Instituto Valenciano de Infertilidad (IVI), ICEX España Exportación e Inversiones, Instrumentos Científicos, KPMG, LG Electronics, Management Solutions, Michael Page, PricewaterhouseCoopers, Randstad, Red EURES, SanLucar Fruit, SFI Consulting, SRG Global, Tea Cegos, Torrecid, Unicef i Uría Menendez Abogados.