Ocupabilitat
PRESENTATION

Dilluns amb Ocupació és una iniciativa de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, que el seu objectiu és facilitar l’accés a l’ocupació als recentment titulats per la Universitat de València i orientar-los en el seu futur professional. En el marc d’aquest programa, els dilluns es realitzen sessions gratuïtes en la seu de ADEIT, en les quals col·laboren empreses i professionals experts en l’àmbit dels recursos humans, donant a conèixer ofertes d’ocupació vigents, característiques de processos de selecció i de plans de carrera, així com possibles eixides professionals.

 Tipus de sessions

  • Presentacions d’empreses. A través d’aquestes sessions els titulats universitaris tenen l’oportunitat de conèixer empreses que seleccionen professionals amb formació universitària, així com conèixer diferents processos de selecció i fins i tot participar en ells.
  • Conferències d’empleabilitat. Tenen com objectiu preparar als universitaris en el seu procés d’accés a l’ocupació.
  • Eixides professionals. Pretenen facilitar el coneixement de noves possibilitats laborals a través de l’especialització que brinda la formació de postgrau.

Entitats col·laboradores

  • Adecco, Asociación de Asesores Fiscales, Avanza Urbana, Banco Mediolanum, Bayer, BBVA,Brico Depot, Carrefour, Centre d’Idiomes de la Universitat de València, Consum, Cuatrecasas Gonçalves Pereira, Decathlon, Deloitte, Garrigues, Ges Seguros y Reaseguros, Gómez-Acebo & Pombo Abogados, Grefusa, Instituto de Investigación Sanitaria La Fe, Instituto Valenciano de Infertilidad (IVI), ICEX España Exportación e Inversiones, Instrumentos Científicos, KPMG, LG Electronics, Michael Page, Nestlé, PricewaterhouseCoopers, Randstad, Red EURES, SRG Global, Tea Cegos, Torrecid, Unicef i Uría Menendez Abogados.