Ocupabilitat
INSCRIPCIó TITULATS

Si has obtingut la teua titulació en la Universitat de València, pots inscriure’t en el nostre programa de beques per a la formació de joves titulats menors de 30 anys, només cal que et registres (creant el teu usuari i contrasenya) i que completes el teu perfil a través del formulari d’Inscripció titulats. Després, ja pots sol·licitar les beques que siguen del teu interès en l’apartat Beques convocades.

Recorda que, quan et registres, rebràs un missatge de confirmació en el teu correu.

Si vols actualitzar la teua documentació, ho pots fer en El meu perfil. Aquesta secció apareixerà després de registrar-te, situant el ratolí sobre el teu nom d’usuari en la part superior de la web

Per a més informació, visita Preguntes freqüents.

DADES PERSONALS

  •  Si    No

FORMACIÓ CURSADA A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  • a) Graus

  • b) Llicenciatures, diplomatures, enginyeries i enginyeries tècniques

  • c) Postgraus

IDIOMES

OBSERVACIONS

  • Qui subscriu aquesta autorització consent expressament que les seues dades personals s'incorporen en fitxers automatitzats, titularitat de la Fundació Universitat-Empresa de València, i que siguen tractats per aquesta, sota la seua responsabilitat, amb la finalitat de rebre informació dels programes i activitats que duu a terme. Igualment, atorga el seu consentiment expresse perquè la Fundació Universitat Empresa de València envie a l'entitat que oferta esta beca la nota mitjana que consta en l'expedient de la titulació universitària objecte de la present convocatòria i el currículum incorporat a este programa, per a la seua valoració i possible participació en el procés de selecció, quedant a l'espera que esta estime la seua candidatura i li contacte a través de les dades facilitats en l'expressat document. En tot cas, el sotasignat té la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, i pot també revocar el seu consentiment, per escrit, en qualsevol moment.
    (Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal).

  • refresh captcha