Ocupabilitat
QUè FEM

Es denomina ocupabilitat al conjunt d’aptituds i actituds que permeten a una persona aconseguir i conservar una ocupació. Són instruments eficaços per a potenciar-la el desenvolupament de competències i habilitats que propicien l’actitud emprenedora de l’alumnat, la formació pràctica en empreses i altres entitats, així com les sessions informatives sobre oportunitats d’ocupació.

Els serveis que s’ofereixen a continuació estan dirigits a l’alumnat de la Universitat de València, sent en el professorat l’element essencial en el primer d’ells, i també als seus recentment egressats.

Ocupabilitat és el conjunt d’actituds i comportaments relacionats amb el treball.

A través de MOTIVEM el professorat estimula la creativitat de l’alumnat coordinant el desenvolupament d’idees en equip per a millorar la seua ocupabilitat.

La formació pràctica dels recentment titulats en empreses i altres entitats que ens ofereixen beques els permet realitzar tasques relacionades amb els estudis universitaris millorant el seu procés d’adquisició de competències.

Les sessions de Lunes con Empleo faciliten l’accés a l’ocupació als recentment titulats i els orienten en el seu futur professional. Empreses i professionals experts en l’àmbit dels recursos humans donen a conèixer ofertes d’ocupació vigents, característiques de processos de selecció i plans de carrera, així com possibles eixides professionals.