Inici / Notícies
NOTíCIES

El president de la Generalitat Valenciana, president d’honor de l’ADEIT

Fabra, presidente honor ADEITEl president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va acceptar la passada setmana la Presidència Honorífica de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT) durant una reunió extraordinària dels membres del patronat de l’ADEIT, celebrada després del lliurament dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València.

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va mostrar el seu agraïment amb aquest nomenament i va precisar que és fonamental la unió entre tots els protagonistes de la societat: Universitat, empreses i Administració. «El nostre paper com Administració és el de garantir tots els drets que tenen els ciutadans i un dret fonamental és el dret a poder adquirir coneixement, poder formar-se i ser un membre actiu de la societat. D’altra banda, també posar-ho fàcil a les empreses perquè puguen canalitzar aquest coneixement i poder generar ocupació», va dir després de la seua signatura.

El president de la Generalitat Valenciana va estar acompanyat pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i pel president de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT), Carlos Pascual, qui va agrair la predisposició del govern valencià i, més concretament, la del president de la Generalitat Valenciana cap a les seues universitats.

Des de la constitució de la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València en l’any 1987 han estat Presidents d’Honor els Presidents de la Generalitat Valenciana: Joan Lerma, Eduardo Zaplana, José Luis Olives i Francisco Camps.

Galería fotográfica de la firma

Nota de premsa

NP Fabra, presidente honor ADEIT