Inici / Notícies
NOTíCIES

ADEIT, com a entitat gestora de congressos de la UV, participa en la VII Trobada OCUE

ADEIT participa en el Encuentro OCUERepresentants de vint universitats públiques i privades de tot Espanya es van donar cita la setmana passada a la Fundació General Universitat de Granada-Empresa amb motiu del VII Trobada d’Oficines de Congressos d’Universitats i Fundacions Universitaris.

L’ús de la R+D+I en la gestió d’esdeveniments, el marc fiscal aplicable a aquesta activitat o la creació d’una marca com a via de posicionament del servei van ser alguns dels temes sobre els quals es va debatre durant aquesta trobada, creada amb la finalitat de compartir coneixements i intercanviar idees sobre l’organització i la gestió de congressos i alhora contribuir a la consolidació de les universitats com a llocs de trobada i d’organització d’esdeveniments.

Nombre creixent de congressos
La Fundació Universitat-Empresa de València gestiona congressos, presidits per professors i investigadors de la Universitat de València, de fa més de deu anys. Des del 2001, se n’han organitzat un total de 64, de nacionals i internacionals, de totes les àrees. En els dos últims anys s’ha produït un important increment del nombre d’esdeveniments organitzats d’aquestes característiques, que ja superen la quinzena anualment, tal com explica Leonor de Arizón, responsable del Departament de Màrqueting i Organització d’Esdeveniments d’ADEIT, qui a més subratlla el creixement d’assistents internacionals. «En els últims anys, a més d’un important augment en el nombre de congressos, hem observat un increment dels assistents procedents d’altres països», ha indicat.

Els serveis d’ADEIT, que compta amb un equip de gestió altament especialitzat, inclouen des de la promoció del congrés fins a la seua gestió econòmica i administrativa, passant per l’organització d’actes socials o la reserva d’allotjament, viatges i desplaçaments, així com qualsevol altre aspecte relacionat amb la gestió de la trobada.

Més informació:
www.adeit.uv.es/espacios