Inici / Notícies
NOTíCIES

Oberta la inscripció per als nous cursos sobre gestió de recursos d’envasos

Amb l’objectiu que els professors dels centres educatius de la Comunitat Valenciana coneguen les possibilitats que ofereix la gestió de residus d’envasos com recurs educatiu en diverses àrees formatives, el pròxim mes de setembre continuaran els tallers de formació que organitzen conjuntament ECOEMBES i ECOVIDRIO, en col•laboració amb la Generalitat Valenciana.

Aquests curs es dividiran en 18 hores de formació en línia que es desenvoluparan a través de l’Aula Virtual de ADEIT i en tres hores que es realitzaran de forma presencial. Concretament, la primera edició d’aquests tallers presencials es va realitzar la passada setmana en ADEIT.

El professorat participant va poder observar els avantatges del reciclatge i a traure-li partit a la correcta gestió dels residus d’envasos de vidre, residus d’envasos lleugers i residus d’envasos de cartó i paper. A través d’aquests materials, van poder elaborar diferents objectes i suports demostrant així als seus alumnes la utilitat del reciclatge.

La pròxima edició d’aquest curs sobre gestió de residus d’envasos se celebrarà el 24 de setembre. Aquest curs va dirigit tant a professionals de l’educació de la Comunitat Valenciana com a estudiants i titulats en Magisteri.

La problemàtica associada als residus, la seua classificació i gestió així com el paper de la ciutadania i les eines per a educar en aquesta matèria seran alguns dels temes que s’abordaran durant la pròxima edición del curs.

Més informació:
http://www.adeit.uv.es/ecoembesecovidrio/info